Facebook ikon   |   ​Google maps ikon

Ring for bordbestilling: 73 70 8​3 30

Restauranten holder åbent: Man-Tirs: Lukket - Ons-Tors: 12.00 til 22.00 - Fre-lør 12.00-24.00 søn: 12.00-21.​.00 - ​Køkkenet lukker kl. 21:00, søndag kl. 20.00

Vi holder Julelukket fra d. 20 december kl. 16.00 til d. 16. Januar kl. 12.00

Økologiske råvarer

Udsigt over limfjorden

Månedens restaurant i Scan Magasin - Læs mere her

​Julefrokost på restaurant sejlet

julefrokstbuffet 4 lørdage fra d. 24/11 fra 12-15. -  229,-

Husk hver Fredag og Lørdag fra d. 17/11  aften julebuffet fra 18 - 21, - 269,-

Jule buffet (18-22)

Kolde anretninger

Julesild m/æble og kapers

Sylte m/ hjemmelavet sennep

Hjemme gravet laks

Lune retter

Fiskefilet m/hjemmelavet remoulade

Stegt medister

Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål

Varme retter

Glaseret skinke

Hvidkål & Grønlangkål

Brune og hvide kartofler m/ brun sauce

Desserter

Ris A’la mande m/kirsebærsauce

2 slags ost m/sylt og knas

Kanelkage

Pris pr. person 269,-

Kaffe/The

Pris pr. person 29,-

Natmad (Tilkøb)

Sønderjysk pølsebord

Fra kl. 00-01 Pris pr. person 79,-

Drikkevarer

Øl, vin og sodavand ad libitum

Fra kl. 18-01 Pris pr. person 229,-

Cocktailbar

Gin/Tonic – Rom/Cola – Vodka/Juice

Fra kl. 22 -01 Pris pr. person 149.-

Julebuffet alt inkl.

Pris pr. person 699,-

Ønskes der musik til arrangementet aftales dette efterfølgende​

Nytårs menu

Til nytårsaften har vi sammensat en elegant gallamenu, som vi sælger ud af huset til min. 2 pers.

​Alle retterne er klargjort af vores kokke-team og kræver kun ganske lidt tilberedning hjemme i jeres køkken. Udførlig vejledning følger med.​

375,- pr. pers.

Afhentes mellem 13-15

​Husk at vi altid kan sammensætte den helt rigtige vinmenu, så den er tilpasset til netop jeres ønsker og ideer.

Vi har et bredt udvalg af mousserende vine, champagne, rød, hvid og dessert vine.

Kom ned og få en snak med os om vinene.

4. Snack

  • Rosmarin blinis med røget krondyr og friskostcreme.
  • Krustade med Carl Johan mayo og syltede svampe.
  • Rodfrugtschips med aioli.
  • Toast melba med oliventapanade​

Forret

  • Torsk i panko i cremet hummerbisque med sprøde rodfrugter og dildolie.
  • Hjemmebagt brød fra eget bageri med urtesmør.​

Hovedret

  • Chateaubriand med kål, glaserede rødbeder og puré med kartoffelmos i fillodej og sauce bordelaise.​

Desserttapas

  • Havgus med blommekompot
  • Brownie med praliné-creme
  • Fyldt chokolade med champagne-creme
  • Kransekage​

Åbningstider​

Åben til særlige lejligheder

Mandag - Tirsdag

Lukket

Onsdag - Torsdag

​12.00 - 22.00

Fredag - Lørdag

​12-24​​

Søndag

​12.00 - 21.00

Køkkenet lukker Onsdag til Lørdag kl. 21.00 og søndag kl. 20.00

Vi glæder os til at se dig på Restaurant Sejlet, Bryggen 53, 9240 Nibe

Reservationer

Book et bord

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt