Facebook ikon   |   ​Google maps ikon

Ring for bordbestilling: 73708330

Restauranten holder åbent: Man-Tirs: Lukket - Ons-Tors: 12.00 til 22.00 - Fre-lør 12.00-24.00 søn: 12.00-21.​.00  ​

Køkkenet lukker kl. 21:00, søndag kl. 20.00​

Økologiske råvarer

Udsigt over limfjorden

Månedens restaurant i Scan Magasin - Læs mere her

Sæsonmenu i januar, februar, marts og april

Vælg 1, 2 eller tre retter fra menuen:

Forretter:​

  • Pocheret skærising med sauce nage og krydderurter vendt i citrus-vinaigrette.

  • Carpaccio af tørsaltet oksemørbrad med knust enebær og fennikel, med Roy Berger, semi tørret sherrytomater og spæde salater med trøffelolie.

  • Sprød torsk på grøn risotto og marinerede krydderurter i hummerolie.

Hovedretter:

  • Oksetournedos med portobello, tekstura af selleri, portvinssauce og kartoffel quenel. 

  • Kalvebryst med, sæsonens dampet rodfrugter, peberrodssauce, friteret kalvebryst og stegte petit kartofler i citrontimian.

  • Braiseret svinebryst med sprød svær med brunet løgpuré, grillet løg og konfiterede jordskokker, sprøde rodfrugtchips, serveres med kartoffelkroket og sauce orange.

Desserter:

  • ​Cheesecake med skovbær creme, lakridsmarengs, nøddekrokant og skovbær sorbet.
  • Brownie med praliné-creme og hasselnøddesorbet.
  • Osteplatte, 4 forskellige oste fra Vindblæs med lidt sødt og sprødt.

Åbningstider:

  • Tirsdag - torsdag kl. 12.00 - 22.00
  • Fredag - lørdag kl. 12.00 - 24.00
  • Søndag kl. 12.00 - 21.00

Bordbestilling på tlf.: 73 70 83 30

1 retter kr. 199​,-

2 retter kr. 249,-​

    3 retter kr. 299,-​

Åbningstider​

Åben til særlige lejligheder

Mandag - Tirsdag

Lukket

Onsdag - Torsdag

​12.00 - 22.00

Fredag - Lørdag

​12-24​​

Søndag

​12.00 - 21.00

Køkkenet lukker Onsdag til Lørdag kl. 21.00 og søndag kl. 20.00

Vi glæder os til at se dig på Restaurant Sejlet, Bryggen 53, 9240 Nibe

Reservationer

Book et bord

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt