Facebook ikon   |   ​Google maps ikon

Ring for bordbestilling: 73 70 8​3 30

Restauranten holder åbent: Man-Tirs: Lukket - Ons-Tors: 12.00 til 22.00 - Fre-lør 12.00-24.00 søn: 12.00-21.​.00  ​

Køkkenet lukker kl. 21:00, søndag kl. 20.00​

Økologiske råvarer

Udsigt over limfjorden

Månedens restaurant i Scan Magasin - Læs mere her

Buffet

BUFFET-PAKKE 1

Duét af kold og varmrøget laks med sæsonens garniture og urtedressing.

Tarteletter med høns i aspagers.

Mørbradbøf med svampe, bløde løg og skysauce.

Langtidsstegt kalvefilet med timian på stegte grøntsager.

Flødekartofler og smørstegte petit kartofler i urtemarinade.

Broccolisalat med bacon, æbler, nødder og tranebær.

Hvedekernesalat med ristede pinjekerner, soltørrede tomater, forårsløg og citrus vinaigrette.

Æbletærte med creme fraiche.

Islagkage med frisk bær og chokolade.

Variation af koldhævet brød og smør.

Pris pr. person kr. 345,- Ved køb af 20 couv.

BUFFET-PAKKE 2

Varmrøget laks med hjemmerørt hytteost og citron.

Suffleret unghanebryst med ristede cashewnødder, syltede forårsløg, estragonmayo og kørvel.

Skaldyrssalat med rejer og krebsehaler vendt i friskost creme og krydderurter.

Langtidsstegt Colorado Roast fra Uruguay, kornfodret kødkvæg med smørdampet grønt og timian.

Små smørstegte kartofler og skysauce.

Salat af couscous med grillet peberfrugt, syltede sommerløg, vesterhavsost og brøndkarse.

Hvid chokolade panna cotta med jordbær-gelé og krystalliseret hvid chokolade.

Brownie med chanchilly creme.

Variation af koldhævet brød og smør.

Pris pr. person kr. 395,- Ved køb af 20 couv.

BUFFET-PAKKE 3

Koldrøget laks med bitre salater, danske æbler, fennikel og rørt friskost.

Røget dyrekølle med rosmarinblinis, brombær, urter og ramsløgsmayo.

Rødspætte i panko med rejer, dildmayonnaise og citron.

Confiterede andelår med frisk timian, havsalt, andeskysauce og kartoffelchips.

Rosa stegt kalvefilet fra Himmerland med hjemmelavet sauce bearnaise.

Små smørstegte petitkartofler.

Sæsonens kartoffelsalat med spæde urter og brøndkarse.

Sæsonens tomatsalat, med feta, syltede løg, oliven og hvidløgsspire.

Skovbær cheesecake med broken gel og friske bær.

Bondebrie med nødder i sirup.

Variation af koldhævet brød og smør.

Pris pr. person kr. 455,- Ved køb af 20 couv.

Der er inkluderet Velkomstdrink & Kaffe/The på alle buffeterne.

(Tilkøb af Petit Four 35,- Kr. Pr. Person.)

Åbningstider​

Åben til særlige lejligheder

Mandag - Tirsdag

Lukket

Onsdag - Torsdag

​12.00 - 22.00

Fredag - Lørdag

​12-24​​

Søndag

​12.00 - 21.00

Køkkenet lukker Onsdag til Lørdag kl. 21.00 og søndag kl. 20.00

Vi glæder os til at se dig på Restaurant Sejlet, Bryggen 53, 9240 Nibe

Reservationer

Book et bord

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt