Facebook ikon   |   ​Google maps ikon

Ring for bordbestilling: 73708330

Restauranten holder åbent: Man-Tirs: Lukket - Ons-Tors: 12.00 til 22.00 - Fre-lør 12.00-24.00 søn: 12.00-21.​.00  ​

Køkkenet lukker kl. 21:00, søndag kl. 20.00​

Økologiske råvarer

Udsigt over limfjorden

Månedens restaurant i Scan Magasin - Læs mere her

Fest- og selskabs menuer

Nordisk Buffet

Velkomstdrik

Bagt Peberlaks med friskostcreme

Langtidsstegt nakkefilet

Kalveculotte i urter

Flødekartofler

Grøn salat med bær og vesterhavsost

Bagte rodfrugter med rosmarin og trøffel

Rødvinssauc​e

Dessert:

Citronfromage med hvid chokolademousse

Kaffe/the og hjemmebagt kage

Pris pr. kuvert ved minimum 25 personer

329,-​

Tilkøb: Udvalg af nordiske oste

65,-​

Middelshavs Buffet

Velkomstdrik

Paella med skaldyr

Pestobagt hellefisk

Pastasalat med soltørret tomat og pinjekerner

Gnocchi i tomatsauce

Lammeculotte

Langtidsstegt oksefilet med ratatouille

Ristede kartofler med middelhavssalt

Melonsalat med feta

Tomatsalat mozzarella

Skysauce og cognacsauce​

Dessert:

Tiramisu

Kaffe/the og hjemmebagt kage 

Pris pr. kuvert ved minimum 25 personer

429,-​

Tilkøb: Udvalg af italienske oste

65,-​

​Selskabsmenuer

Forretter

  1. ​Carpaccio af okse med parmesan og spæde salater vendt i balsamico vinaigrette.
  2. Varmrøget laks med stuvet spinat, pocheret og friteret æg med friske urter.
  3. ​Sprød torsk i panko med rodfrugter i skummende hummerbisque med friske urter.

Hovedretter

  1. ​Rosa stegt oksecuvette med sæsonens garniture, sauce bordelaise og kartoffel cunel.
  2. ​Braiseret krondyr kølle med sæsonens garniture, waldorfsalat, skysauce og stegte petitkartofler.
  3. ​Souffleret unghanebryst med sæsonens garniture, sauce gastrique og kartoffel pommes Anna.

Desserter

  1. Lakrids panna cotta med hindbær brogen gel og nøddekrokant.
  2. Rådhuspandekager, pandekager med vaniljecreme, sprøde makroner, abrikosmarmelade og mandler.
  3. Lun chokoladefondant, med hindbærcoulis og vaniljeis.

Velkomst & Kaffe

FRIT VALG – PRIS 425,-

Øl, vand og vin ad libitum

pris per person 368,-

Tilkøb​

Petit Four

35,-

Natmad

Klar suppe med urter, kød og melboller.

Friskbagt brød og smør.

85,- Kr.

Asparges suppe med kødboller.

Friskbagt brød og smør.

85,- Kr.

Hotdogs med tilbehør.

85,- Kr.

Pølse bord med udsøgt tilbehør.

Friskbagt brød og smør

95,- Kr.

Åbningstider​

Åben til særlige lejligheder

Mandag - Tirsdag

Lukket

Onsdag - Torsdag

​12.00 - 22.00

Fredag - Lørdag

​12-24​​

Søndag

​12.00 - 21.00

Køkkenet lukker Onsdag til Lørdag kl. 21.00 og søndag kl. 20.00

Vi glæder os til at se dig på Restaurant Sejlet, Bryggen 53, 9240 Nibe

Reservationer

Book et bord

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt